tirsdag den 6. maj 2014

Primadonna asparges

Jeg har de sidste 6 år haft asparges på et lille stykke jord i min køkkenhave. Det er ikke fordi de giver volsomt meget i afgrøde, men når man har ventet tre år på at kunne plukke den første asparges, ja så sætter man utroligt megen pris på de få asparges som dukker op her i det sene forår.

Og hvad gør man så når man måske kun kan høste 6-7 asparges af gangen? Jo her er en super simpel opskrift på hvordan man kan tilberede en så lille portion.


Primadonna Asparges:

Skær aspargesene i 3 cm lange stykker - skær dem skævt.
Kog stykkerne præcis 2½ min nut i spilkogende vand.
Dræn dem og læg dem i en skål.
Tilsæt en god sjat olivenolie, Primadonnaost smuldret i små stykker, en sjat citron saft, salt og peber.

Det hele vendes hurtigt rundt og serveres med det samme.

2 kommentarer:

  1. Uhmmmm....som min pige på 16 år sagde da jeg viste opskriften " det er jo lige alle de ingredienser jeg elsker" - Vi har næsten altid Primadonna i huset - skøn ost.
    Dog er vi ikke så heldige som dig at have egne asparges - så der må netto hjælpe os :o)
    tak for opskrften

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er blevet en sommerklassiker her i huset, og jeg er sikker på at den også smager super med Netto asparges!

      Slet