I år bliver mit indslag hjemmesyltede agurker fra drivhuset.
Her er opskriften på 1 glas syltede agurker
1½ agurk i tynde skiver
1 spsk groft salt
Agurker skiverne placeres i en skål og saltet hældes over og blandes. lad det trække i ca. en time hvorefter den hældes i en sigte og dryppes af.
Lidt for store agurker fra drivhuset |
Så trækker de med salt |
Lage:
3 dl eddike
4 spsk sukker
20 peberkorn
2 kviste rosmarin - friske
3-4 laurbærblade
Alt til lagen koges sammen nogle minutter og stilles til at afkøle. Når lagen er kold sies den.
Så er lagen kogt sammen |
Fid et godt sylteglas frem og skyld glasset og låget med atamon og varmt vand. hæld herfter agurkeskiverne i glasset og hæld lagen over. Luk glasset og sæt på køl. Agurkerne skulle være klare efter en lille uges tid. Velbekomme!
Lige til en hotdog eller til en frikadelle..ummh! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar