søndag den 12. februar 2012

Chelsea Flowershow del 1.

I maj måned 2011 fik jeg opfyldt én af mine drømme. Jeg tog til London sammen med min mor og søster og med i hånden havde vi tre indgangsbilletter til Chelsea Flowershow. Det var en oplevelse jeg gerne vil gentage og gerne snart. Så megen inspiration i løbet af en enkelt dag. Helt fantastisk.

Jeg tog rigtig mange billeder i løbet af den dag vi var der og jeg vil igennem de næste blog indlæg forsøge at strukturere dem lidt og fortælle lidt om hver enkel have eller område.

Chelsea Flowershow er en blanding af fantastiske inspirationshaver, gartnerier som præsenterer deres mest fantastiske eksemplarer, leverandører af alt fra drivhuse til havehandsker. Det er nok den mest spektakulære og historiske havemesse i hele verden.....og den er klart et besøg værd også selv om prisen for et dagsbesøg ligger på ca. 47£.

Messen bestå b.la.  af de utroligt flotte inspirationshaver - 17 små haver som kan gøre enhver misundelig.

Her kommer lidt billeder fra én af dem.

MONACO HAVEN:
Fokus på hvordan en have og pool kan spille sammen i middelhavs have.

Tegning af Monaco haven


Smukke farver og sommer stemning

Appelsintræer i maj måned i London!

Læg mærke til at vandet flyder ud af træbroen - fin detalje.

Flere haver følger i de kommende indlæg.

3 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Og dejligt gensyn, jeg var der også. For første gang, men absolut ikke sidste. Vi er 7, der har mødt hinanden via have-fora, der skal afsted igen i år.

  Glæder mig til næste billedserie.

  Må jeg være så nysgerrig at spørge om, hvor i boede. Det er jo altid godt at samle på gode steder. Vi skal igen bo hos BB-belgravia, i en af deres studios. Det er i gå-afstand fra showet.

  SvarSlet
 2. Hej Hanne,

  Vi boede på Euro Hotel i Bloomsbury. Ikke noget specielt flot hotel men ganske fornuftigt til prisen og området var rigtig fint med en del restauranter og et indkøbscenter lige i nærheden. Desværre var der halv langt til showet. Ville så gerne afsted igen i år, men det må desværre vente til næste år. Vi fandt dog et fantastisk sted at spise afternoon tea i nærheden af showet. det skal jeg nok skrive om en af de kommende dage for det burde I prøve.

  SvarSlet
 3. Tak, det glæder jeg mig til. Vi syv piger skal mødes på søndag og planlægge lidt. Og snakke have. Det kribler jo.

  SvarSlet