lørdag den 25. februar 2012

Forårsstemning med primulaer

Ja, det er nok lidt tidligt, men jeg kunne simpelthen ikke holde mig selv tilbage. Et skilt ved vejen med ordene PRIMULA hos vores lille lokale planteskole og jeg var solgt allerede inden jeg holdt på parkeringspladsen. Primulaer til 5 kroner stykket, ja så holder jeg mig ikke tilbage, og sikke nogle fine forårskrukker der kunne komme ud af blomster for 75 kr.

Jeg er normalt ikke ovenud begejstret for primulaer, mest fordi jeg synes at de farvemæssigt nemt kommer til at ligne et tivoli. I planteskolerne og i dagligvarebutikkerne står de ofte blandet hulter til bulter i farver. Men hvis man lige får dem sorteret op i farver for sit indre øje, så findes der næsten altid nogle skønne nuancer, som klæder hinanden godt. Her er sammensat to gule nuancer med en hvid.

3 farver primulaer, vintergækker og orkidenarcisser (som dog lader vente på sig)


 
Jeg glæder mig sådan til at foråret rigtig får fat, men indtil da vil jeg glæde mig over lidt forårsstemning ved hoveddøren.


3 kommentarer:

  1. Solrig stemning du har lavet. Ses godt ud!

    SvarSlet
  2. Ej hvor ser det dejligt forårsagtigt ud :-D

    SvarSlet
  3. Det er få ting, som gør at vi bliver i forårshumør. Et par krukker som byder velkommen ved hjemmet, så bliver alle i godt humør:-)

    SvarSlet