mandag den 14. april 2014

En ny hobby.....og hvorfor bloggen har ligget stille

Det er ikke megen til jeg har haft til bloggen det sidste års tid. Det er på ingen måde sådan at jeg har mistet haveglæden eller ikke har haft lyst til at skrive - nej det handler mere om at vi i familien har fået en ny hobby, en meget tidskrævende hobby.

Vi har nemlig fået et kæledyr. Et stort et af slagsen. Vi har fået den skønne pony Nobilitas Equa som nyt familie medlem.Det hele startede med at datteren red en gang om ugen på den lokale rideskole. Og vi kunne jo sagtens se at det var noget hun elskede og var god til. Så i løbet af kort tid blev hun optaget på et lokalt talenthold og så gik det for alvor stærkt. Det gik hurtigt op for os at hun havde et talent for ridebanespringning, og i en sådan situation må man som forældre jo gøre op med sig selv om man vil bakke op om datterens drøm eller ej. Vi valgt at sige OK vi bakker 100% op og har derfor det sidste år brugt masser af weekeder på at køre hende til stævner. Men det har også givet pote, for i en alder af 11 år rider hun nu både på distrikts og landsplan og konkurrerer nu mod nogle af danmarks bedste ponyryttere. Lidt stolt har man vel lov at være som mor!

Heldigvis er hun dog nu ved at være så stor, at hun er meget mere selvkørende og kan håndtere ponyerne selv. Jeg håber det kommer til at give mig lidt mre tid til at skrive bloggen igen. Og så får jeg jo gratis hestpærer til mine roser, så helt skidt er det ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar