onsdag den 4. juni 2014

6 nye havestole til 800 kr. - et nyt Gør-det-selv projekt

Drømmen om nye have møbler har været der længe, men dem jeg har forelsket mig i er simpethen for dyre. Men vores eksisterende havestole er ved at være så rådne, at nu går det altså ikke længere. Så jagten på nye havestole er gået ind.

Krav:
 • Billige - maks 1000 kr.
 • 6 stk
 • Med armlæn
 • Træ eller flet

Den Blå Avis samt Gul og Gratis er blevet trævlet igennem i et væk her den sidste måneds tid og pludselig var de der!

6 gamle café stole stod og ventede på mig i Nordjylland. Ejeren var oven i købet så flink at han leverede dem på mit arbejde. Pris 600 kr. - det er jo et fund.

Stolene som de så ud da de ankom



Men stellet var skrammet og plettet og træet havde fået en gyselig teakfarve på et eller andet tidspunkt - så de trængte til en kærlig hånd. Men de var yderst solide og træet i god stand.

De blev skilt ad og så gik vi i gang med at slibe, grunde, male og male og male endnu en gang.  Vi har brugt hvid udendørsmaling til træet og sølvfarvet metal maling fra Hammerite (giver malerhjerne, men hold fast det dækker godt) og så er der sat nye udendørs skrueri det hele.

her er resultatet:
Så fine er de blevet

De står bare og venter på at de skal ud på terrassen


Det er da meget godt gået ikke?  Nu mangler vi bare et bord til dem. Så er der nogen som støder på et flot ca. 2 meter langt bord (gerne rustikt) som vil passe til dem, så er det bare at give lyd.


2 kommentarer:

 1. Hej.
  Hvor er du bare heldig at få fingre i sådan skønne stole.
  At der så skulle laves lidt det er jo bare terapi for sjælen ( dog nok ikke lige metal sølvfarven).

  Håber du vil nyde dem sommeren over.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 2. Tak Bente, jeg glæder mig meget til at sidde på terrassen og nyde et glas hvidvin og skue ud over haven og ikke være bange for at stolen braser sammen under mig.

  SvarSlet