tirsdag den 29. juli 2014

Nogle projekter tager bare lang tid....(Caisse Versailles)

De har stået i kælderen og samlet støv i to år og er bare aldrig blevet gjort færdige. Jeg er ikke helt stolt af det, det må jeg være ærlig at sige, for der var måske en times arbejde tilbage for at gøre dem færdige. Men sådan er det når man har travlt, så er der en gang i mellem projekter som bare dør ud eller bliver glemt.

Det er mit gør-det-selv projekt "Caisse Versailles" som det her handler om. Og under en oprydning i kælderen dukkede de frem igen og blev langt om længe gjort færdige.

Jeg skrev allerede om projektet tilbage i 2012 http://milleschou.blogspot.dk/2012/04/fremskridt-caisse-versailles.html

Og her er billederne af dem færdige. Egentlig et ok resultat for en kontornusser som mig, hvis jeg selv skal sige det. Nu går jagten ind på to store og flotte buksbum kugler der kan stå i dem, så de rigtig kommer til deres ret.


Caisse versailles - langt om længe er de færdige
Lige nu står de ved hoveddøren
Planen er at der skal en buksbum kugle i som er mindst dobbelt så stor som denne.
 

2 kommentarer:

  1. Det bliver flot med store buksbomkugler i kasserne, og det vil også passe til jeres smukke stuehus, som signalerer storhed ligesom Versailles kasserne!

    SvarSlet
  2. Nemlig susanne, jeg kan også lige se for mig hvordan det vil se ud til vinter med sådan to lidt snedækkede buksbumkugler med lys på. det bliver så fint. og tak for din søde kommentar.

    SvarSlet