mandag den 11. august 2014

Et tegn fra kartoffelguderne?

Det er vist ikke en hemmelighed at jeg ikke har haft den helt store succes med mine hjemmedyrkede kartofler i år. De er generelt ikke blevet ret store og der er nok halvt så mange som jeg høstede sidste år. De smager dog super godt, men noget nedslående er det dog alligevel og tanken om jeg måske skulle prøve nogle andre afgrøder næste år, har da strejfet mig.

Men da jeg tømte den ene af murerbaljerne for de sidste kartofler i dag, så dukkede denne lille skønne fætter op...og det kan jeg jo ikke tage som andet end et tegn fra kartoffelguderne om at jeg bliver nødt til at give det endnu et forsøg næste år...jeg kan allerede føle kartoffel-kærligheden ;-)

kartoffel-kærlighed!

Okay, ikke verdens mest seriøse indlæg, men kunne bare ikke lade være.


4 kommentarer:

 1. Jeg synes, det var et dejligt og livsbekræftende indslag :) Hyggeligt med hjerteformede kartofler, som tegn fra oven :)

  Husker du at skifte lidt ud i jorden, der hvor du sætter kartofler? De kan godt blive lidt jordtrætte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sandie, ja der burde være flere hjerteformede grøntsager! jo, de havde fået helt ny jord, så det er ikke det, men jeg tror simpelthen at jeg ikke har fået vandet og gødet dem nok, det er en lidt svær balance når man har dem i baljer og ikke i jorden.

   Slet
 2. Et skønt indlæg om kærligheden til naturen :-) Selvfølgelig skal du da have kartofler igen til næste år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Beslutningen er også taget og jeg er blevet lidt vild med ideen om at jeg også skal have søde kartofler næste år. Men måske prøver jeg et par andre sorter end dem jeg havde i år.

   Slet